peshehodni-protivopozharni-putishta-01

ЗА НАС

  • Ние сме гъвкава строителна компания, която се фокусира върху строителство до ключ, реставрация, реконструкция и разширяване, както и ОВК и ВиК инсталации и разрушителни работи. Ние имаме 20 години опит в строителния бранш, който е съсредоточен от 2011 г. в HPK Weser GmbH. Дружеството HPK Weser GmbH с времето се разрастна в HPK Weser Group GmbH & Co.KG. Ние непрекъснато се стремим да предлагаме на нашите клиенти възможно най- доброто качество в гореспоменатите областите.
  • Дружеството HPK Weser Group е регистрирано към занаятчийската камара като майстор-специалист. Ние работим съгласно немските строителни норми VOB. Изграждането на проектите се реализира, както от наши специалисти, така и от специализирани подизпълнители под нашето ръководство. Ние работим с квалифицирани партньори от цяла Европа в областта на конструктивното инженерство, подземното строителство, покривните конструкции, фасадното строителство, както и отоплението, вентилацията, климатизацията, електро и ВиК инсталациите. Това ни позволява да гарантираме, че с лекота можем да удовлетворим желанията на инвеститора.
  • Ние можем да Ви предложим широка гама от строителни услуги, благодарение на успешното сътрудничество с партньори от множество страни. От етапа на планирането, през управлението и координацията на строителните процеси и проектирането до пълното завършване, HPK Weser Group Ви съпътства до постигане на крайната цел. Дали ново строителство, разширяване или реконструкция, компанията ще Ви подкрепя и ще се грижи за Вашите нужди всеобхватно и компетентно. Затова нашата клиентска база включва частни, търговски и обществени инвеститори.

Документи

Декларация – липса на дейност през 2017 г. Евровамос
Декларация за липса на дейност през 2017г. Обединение ОВК ХАЯТ

Декларация – липса на дейност през 2018 г. Евровамос

ГФО 2018 ХАЯТ ОВК

ГФО ЕВробау проект Бургас